Liggende foto-afdrukken

Liggende foto-afdrukken

Glanzend of mat, de liggende optie is altijd perfect om zoveel mogelijk uit je momenten te halen. Ontwerp ze nu op het online fotoprogramma van albelli.

  • Kies voor een stijlvolle, liggende foto-afdruk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen

Liggende foto-afdrukken maken

 

Wat zijn liggende foto-afdrukken?

Liggende foto-afdrukken kunnen vanalles en nog wat afbeelden! Liggend betekent gewoon dat de foto breder is dan dat hij hoog is. Dit is dan ook perfect voor brede foto’s met al je familie en vrienden erin, voor vakantiefoto’s of voor foto’s met verschillende details in focus. Ze zien er ook leuk uit tegen je muur, je kan kiezen voor één grote afdruk of meerdere kleinere.

Hoe kan je een liggende foto-afdruk ontwerpen

Om een liggende foto-afdruk te ontwerpen, ga je eenvoudigweg naar de sectie Foto-afdrukken op de albelli website. Hier selecteer je dan of je premium, large premium of retro-afdrukken wilt. In het volgende scherm word je dan gevraagd om je foto’s te uploaden. Het online fotoprogramma kiest automatisch voor liggend of staand en laat je kiezen uit verschillende formaten. Klik op de vervolgkeuzelijst om de verschillende formaten te kunnen zien.

Je liggende foto-afdruk bestellen

Zodra al je foto’s geüpload zijn en je voor liggende foto-afdrukken hebt gekozen, ben je bijna klaar om ze online te bestellen! Klik op bestelling voltooien waarna je kan kiezen voor glanzend of mat papier en voor een eventuele rand (dat is vooral leuk wanneer je je foto-afdrukken in wil kaderen). Als je klaar bent met kiezen, kan je verdergaan! Dat is alles wat je hoeft te doen! Je hoeft nu alleen nog maar op bestellen te klikken. Hierna word je doorgestuurd naar het betaalproces.

Ga aan de slag

Rated 4.5 of 5 based on 13085 reviews
 
Fotokaarten

Mooie fotoafdrukken , Goede Kwaliteit van het fotopapier , Volledige Vrijheid bij het maken van de fotoproducten . Snelle levering en goed van prijs , Top !!
Lees meer

– Johnny Vermeulen
 
 
Mooie foto afdrukken zelfs als de…

Mooie foto afdrukken zelfs als de kwaliteit niet zo super was van de originele foto
Lees meer

– SABINE THIJS
 
 
Jaarkalender

Prima kwaliteit fotoafdrukken en mooie afwerking
Lees meer

– Ann De Bruycker
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.