Glanzende fotokaarten

Glanzende fotokaarten

Het maakt niet uit of je dubbel kaart op basis van een sjabloon van albelli maakt, of zelf volledig een enkele kaart ontwerp, je kan ze allebei glanzend maken. Een glanzende fotokaart laat de kleur in je foto echt tot haar recht komen. Bekijk hieronder onze handleiding voor het maken van glanzende fotokaarten.

  • Ontwerp gepersonaliseerde fotokaarten met een glanzende finish
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online te bestellen

Maak je Glanzende fotokaarten

 

Glanzende fotokaarten

Een glanzende finish zorgt voor een stijlvolle en luxueuze kwaliteit, het maakt dus niet uit waarvoor je kaart gebruikt wordt (uitnodiging, bedankkaartje of herdenking), het zorgt altijd voor een premium gevoel. De kleuren zijn feller dan bij de matte versie en je zal zelf merken dat de foto’s er echt uit lijken te springen. In combinatie met ons professioneel glanzend papier voor een hogere kleurintensiteit, genieten de glanzende fotokaarten van albelli van een hoge kwaliteit. Daarnaast zijn ze ook nog eens eenvoudig te maken.

Hoe kan je glanzende fotokaarten ontwerpen

Om gepersonaliseerde glanzende fotokaarten te maken, ga je naar het gedeelte “Gepersonaliseerde kaarten” op de albelli website. Hier bepaal je zelf wat je doet: een kaart ontwerpen op basis van een sjabloon of zelf helemaal vanaf nul beginnen. Zodra je je keuze hebt gemaakt, kan je ook kiezen of je een dubbel of een enkele fotokaart wilt. Hierna ga je naar het online fotoprogramma van albelli waar je de gewenste foto’s kan uploaden.

Je glanzende fotokaarten bestellen

Nadat je je afbeeldingen geüpload hebt en ze naar het juiste venster in het online fotoprogramma van albelli hebt gesleept, kan je ervoor kiezen om tekst, clipart, sjablonen, kaders en achtergronden aan je kaart toe te voegen. Als je tevreden bent, klik je op “Toevoegen aan winkelmandje”, hierna kies je de gewenste grootte en de gewenste finish uit. Vink het vakje voor glans aan en ga verder met het betaalproces zodat je je gepersonaliseerde glanzende fotokaarten kan bestellen. Zo eenvoudig is het.

Ga aan de slag

Rated 4.6 of 5 based on 12165 reviews
 
Fotokaarten

Netjes volgens plan afgewerkt. Interface om de kaarten te maken op de webtool kan wel gebruiksvriendelijker.
Lees meer

– Eddy De Wulf
 
 
Fotokaarten

Jammer dat de tekst op m’n computerscherm leesbaar was, en op de kaart niet helemaal. Hopelijk hebben de bestemmelingen goede ogen
Lees meer

– Mevr. Goele Verbeken
 
 
prachtige kwaliteit voor een klein prijsje!

Albelli heeft een zeer gebruiksvriendelijke website, en onze kaarten werden in prachtige kwaliteit uitgevoerd! Ook de prijs was een echte meevaller, zo'n persoonlijke kaarten kunnen we nergens anders kopen! Een aanrader voor iedereen, wij blijven Alb... Lees meer

– Sigrid
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.