Fotoalbums met linnen kaft

Fotoalbums met linnen kaft

Voeg een vleugje kleur toe aan je fotoalbum met een linnen kaft in hoogwaardige kwaliteit van albelli. Voor onze linnen kaften heb je keuze uit zeven verschillende kleuren; zo komt je themakleur van het begin tot het einde tot zijn recht. Je fotoboek, gebonden met een linnen kaft bestel je online als volgt:

  • Maak een fotoboek met linnen kaft van hoogstaande kwaliteit
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen

Maak je eigen fotoalbum met linnen kaft

 

Opties voor linnen kaften voor jouw fotoalbum

De standaard voor onze fotoboeken met harde kaft is binding met linnen, tenminste als je niet hebt gekozen voor een coverfoto of een kaft van leer. De stof heeft een geweldige kwaliteit. Je krijgt dus een professionele afwerking. Bij de meeste formaten kun je kiezen uit zeven kleuren. Waarom zou je niet voor warm rood kiezen bij een familie-album met foto’s van Kerstmis? Als cadeau voor een huwelijksjubileum kan je fotoalbum met linnen kaft bijvoorbeeld in schitterend zilver zijn. En als je houdt van fotografie in de vrije natuur, kan je misschien opteren voor een 100% natuurlijke kaft.

Hoe kun je jouw linnen fotoalbum personaliseren?

Het is helemaal niet ingewikkeld. Ga naar onze online of offline tool voor het maken van fotoboeken en bekijk er verschillende zachte en harde kaften in verschillende formaten. Filter de opties volgens het gewenste formaat en selecteer vervolgens een boek met harde kaft. Onze zachte kaften zijn er alleen met een coverfoto. Nu komt het leuke gedeelte. Laat je creativiteit de vrije loop en upload je favoriete foto’s, combineer teksten, clipart, kaders en achtergronden en personaliseer je linnen fotoalbum.

Zo selecteer en bestel je jouw linnen fotoalbum

Wanneer je klaar bent met aanpassen van je fotoboek, klik je op ‘toevoegen aan winkelmandje’. Hier kun je de finishing touch aanbrengen en de stof voor je fotoalbum kiezen. Voor de meeste formaten fotoboeken heb je keuze uit zeven tinten linnen. Je zou ook glanzend papier als optie kunnen nemen zodat de kleuren van je foto’s stralen, waarom niet? Dat is alles. Nu ben je klaar om je bestelling te bevestigen en je gepersonaliseerde fotoboek met linnen kaft bij jou thuis te ontvangen.

Ga aan de slag

Rated 4.5 of 5 based on 12854 reviews
 
Aanrader

-zeer goede kwaliteit -gemakkelijk om een album te maken -snelle levering -goede communicatie bij vragen -geregeld promoties
Lees meer

– Lucienne De Baere
 
 
Mooi fotoalbum aan spotprijs

Weer een mooi album van 120 pagina's aan spotprijs door actie die regelmatig door Albelli gedaan wordt.
Lees meer

– Patsy
 
 
Mooie album,vlugge levering

Mooie album,vlugge levering. Enig minpunt:bij invoering zaten mijn foto's gerangschik volgens datum,na uploeding zitten ze door elkaar, want dus wel enige tijd kostte om ze terug op volgorde te zetten
Lees meer

– Maria Bate
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.