Leren fotoalbums

Leren fotoalbums

Personaliseer je eigen leren fotoboek van albelli. Geef je trouwboek een leren look en hou je favoriete familiefoto’s veilig dankzij de duurzame en stijlvolle kaft. Hie zie je hoe je je eigen leren fotoboek kan maken en kopen.

  • Maak een hoogstaand leren fotoboek
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen

Maak je eigen leren fotoalbum

 

Maak je eigen leren fotoboek

Een gepersonaliseerd leren fotoboek zorgt voor extra luxe bij trouwfoto’s en een professionele finish bij een portfolio. Onze duurzame stof is perfect om je foto’s te beschermen en bovendien staat de leren look mooi op elke boekenkast. Je kan al onze boeken met harde kaft combineren met een leren finish. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een leren fotoboek om foto’s van een speciale dag in te bewaren. Of je kan ervoor kiezen om een fotobibliotheek te starten met een reeks medium boeken. En net zoals bij al onze fotoboeken, kan je ook hier de inhoud volledig naar wens personaliseren.

Hoe kan je een leren fotoboek maken

Ga naar ons bewerkprogramma om aan de slag te gaan. Je ziet er een reeks fotoboeken die je kan filteren of grootte en formaat. Boeken met zachte kaft kan je niet afwerken met leer. Kies dus voor een boek met harde kaft als je het wil personaliseren. Hierna krijg je de vraag of je een foto op de kaft wil plaatsen. Als je een leren kaft wil, klik je op ‘nee bedankt’. Hierna kan je aan de slag met de indeling van je fotoboek. Upload al je favoriete foto’s en ga creatief aan de slag met clipart, kaders en nog veel meer.

Hoe kan je een leren fotoboek bestellen

Als je al je favoriete foto’s aan je boek hebt toegevoegd, klik je op ‘toevoegen aan winkelmandje’. Hier kan je dan kiezen tussen een linnen of leren kaft. Het maakt niet uit welke grootte of formaat je gepersonaliseerd hebt, je kan er altijd een zwarte leren kaft aan toevoegen. Wanneer je trouwens voor één van onze kleinere fotoboeken met harde kaft gekozen hebt, heb je ook nog de keuze uit een bruine tint. Hierna kan je ook nog kiezen voor glanzend papier om de felle kleuren in je foto’s extra tot hun recht te laten komen. Hierna ben je klaar om je bestelling te bevestigen. Wij leveren jouw leren fotoboek bij jou aan huis.

Ga aan de slag

Rated 4.5 of 5 based on 12872 reviews
 
Prachtig fotoboekje

Prachtig fotoboekje, precies hoe ik het mij had voorgesteld. Stevige kaft. Snel geleverd.
Lees meer

– Bea
 
 
makkelijk album te maken

makkelijk album te maken, goede kleuren, snelle levering
Lees meer

– Nadia
 
 
Fotoboek

Samengesteld via voorstel en nadien bewerkt met tekst en wat fotowijzigingen. Ging zonder moeite. Vorige keer met fotokaft besteld, nu met effen kaft. Heel knap, enkel jammer dat het niet lukte een tekst op de naad aan de buitenkant te zetten waardoo... Lees meer

– kat V
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.