Fotoboek M

Fotoboek M

Laat je herinneringen niet zomaar op je laptop staan, breng ze tot leven met een medium fotoboek van albelli. Je kan je favoriete foto’s uploaden en je boek volledig naar wens personaliseren. Hier zie je hoe je eraan kan beginnen en hoe je online kan bestellen.

  • Maak een fotoboek M van hoogstaande kwaliteit
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen

Maak je fotoboek M

 

Geef je beste herinneringen weer in een fotoboek M

Een fotoboek M is het perfecte formaat om tijdens een gezellige namiddag doorheen te bladeren. Met een zachte kaft kan je je beste herinneringen van dat ene weekendje weg herbeleven. Je kan weer helemaal wegdromen bij je laatste reis dankzij een boek vol strand- en landschapsfoto’s. En je kan terugkijken op schattige babyfoto’s in een vierkant fotoboek M. Ze zijn perfect als cadeau voor die ene speciale persoon. Maar ze staan ook erg leuk in je eigen boekenkast. En omdat je onze fotoboeken M kan vergelijken met A5-formaat, zijn ze ook nog eens makkelijk mee te nemen.

Hoe kan je jouw fotoboek M maken

Ga naar ons bewerkprogramma om aan de slag te gaan. Je kan zowel de online als de offline versie gebruiken om een fotoboek M te maken. Je zal er verschillende formaten zien inclusief small, medium, large en extra large. Je kan eenvoudig op medium filteren om de stijl te selecteren die jij zoekt. Bovendien kan je er ook de afmetingen van elk boek zien. Als je dus op zoek zou zijn naar een A5 fotoboek, kan je bijvoorbeeld kiezen voor een 15 x 20 cm portretboek. Hierna kan je je favoriete foto’s uploaden en het geheel personaliseren.

Klaar om jouw nieuwe fotoboek M te bestellen?

In ons bewerkprogramma zijn er heel wat leuke opties die je kunnen helpen om je fotoboek te personaliseren. Je kan bijvoorbeeld teksten toevoegen, spelen met clipart of aan de slag gaan met achtergronden. Je kan zelfs je eigen kaft personaliseren met een foto. Als je tevreden bent met je design klik je op ‘toevoegen aan winkelmandje’. Hier kan je dan nog de laatste details toevoegen zoals bijvoorbeeld een leren kaft voor een boek met harde kaft of glanzende pagina’s om de kleuren in je foto’s extra tot hun recht te laten komen. Daarna ben je klaar om je bestelling te bevestigen en je fotoboek M bij je thuis te laten leveren.

Ga aan de slag

Rated 4.5 of 5 based on 11724 reviews
 
Ronduit de beste!

Ik heb al vaak fotoboeken besteld via Albelli en de kwaliteit van de fotoboeken is fantastisch! Ik apprecieer ook de kwaliteit van het software programma om de boeken te maken: in vergelijking met de concurrentie kan je hier je fotoboek wél helemaal... Lees meer

– Tanja Milotić
 
 
portfolio

Bij eerste zending waren de bladen van het fotoboek golvend. Na telefonisch contact werd gratis een tweede exemplaar geleverd. Fotoboek zat ditmaal deftig verpakt in PVC folie en verzendingsdoos. Probleem opgelost. Dank hiervoor voor de vlotte reacti... Lees meer

– Hugo
 
 
Fotoboek

Ik heb een album gemaakt van de oude familiefoto's van vorige generaties. Niettegenstaande de kwaliteit van de mij gescande foto's niet perfect was, is het heel mooi geworden. Gelukkig heb ik gebruik kunnen maken van een promotie, anders wordt het é... Lees meer

– klant
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.