Fotoboek S

Hou je favoriete herinneringen altijd in de buurt dankzij een fotoboek S van albelli. Er zijn heel wat verschillende manieren om je fotoboek S te personaliseren met ons bewerkprogramma. Gepersonaliseerde boeken online bestellen was nog nooit zo eenvoudig.

  • Maak een fotoboek S van hoogstaande kwaliteit
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen
Maak je fotoboek S

Leg de bijzondere momenten in het leven vast in een fotoboek S

Kleine fotoboeken zijn perfect als cadeau. Daarnaast zijn ze ook ideaal om je favoriete foto’s overal mee naartoe te nemen. Met een klein 10 x 10 cm fotoboek kan je makkelijk doorheen je familiefoto’s bladeren. Een klein 13 x 10 cm fotoboek is ook perfect als cadeau voor een bijzonder persoon. Je kan kleine fotoboeken helemaal uniek maken door de kaft te personaliseren met een van je foto’s. En als je kiest voor een liggend fotoboek S, kan je kiezen uit een harde kaft in linnen, leer of met een foto erop.

Hoe kan je een fotoboek S maken

Gebruik ons eenvoudig bewerkprogramma om een gepersonaliseerd fotoboek te maken. Je krijgt er de keuze uit verschillende groottes, inclusief small, medium, large en extra large. Bovendien kan je er ook het formaat uitkiezen. Om een mini fotoboek te personaliseren, kies je voor ons kleinste 10 x 10 cm design – het past dan misschien wel niet in je broekzak, maar het is wel perfect om mee te nemen in een klein tasje. En als je al een liggend fotoboek L voor thuis hebt gemaakt, kan je dit boek namaken in een kleiner formaat om cadeau te doen.

Klaar om je fotoboek S te bestellen?

Het maakt niet uit of je een mini fotoboek aan het maken bent of een fotoboek XL wil personaliseren, er zijn heel wat leuke manieren om te experimenteren met indelingen en designs in ons bewerkprogramma. Je hoeft alleen maar je afbeeldingen te uploaden en aan de slag te gaan met clipart, sjablonen en meer. Zodra je tevreden bent met je design klik je op ‘toevoegen aan winkelmandje’. Hierna kan je de finishing touch aanbrengen. Als je gekozen hebt voor een mini 10 x 10 cm fotoboek of een 13 x 10 cm liggend fotoboek, kan je kiezen voor glanzende pagina’s om de kleuren nog meer te laten spreken. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is je bestelling bevestigen. Je boek wordt hierna aan huis geleverd.