Fotoboek XL

Fotoboek XL

Maak een gepersonaliseerd koffietafelboek met een fotoboek XL van albelli. Pronk met je grootste en mooiste foto’s, personaliseer je omslag en bestel een boek dat volledig uniek is.

  • Maak een fotoboek XL van hoogstaande kwaliteit
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen

Maak je fotoboek XL

 

Maak een echt statement met dit fotoboek XL

Maak je eigen fotoboek XL voor prachtige landschapsfoto’s en indrukwekkende portretten. De perfecte manier om unieke beelden weer te geven. Bovendien is het de ideale grootte als je op zoek bent naar een professioneel portfolio om je werk te tonen. Daarnaast is het perfect als cadeau of als prachtig trouwalbum. Er zijn heel wat leuke manieren om je boek te personaliseren en volledig van jou te maken. Ga naar ons bewerkprogramma om aan de slag te gaan en alle manieren te ontdekken om je fotoboek XL te personaliseren.

Hoe kan je je fotoboek XL maken

Een eigen fotoboek maken is erg eenvoudig. Alles begint met ons online of offline bewerkprogramma. Je zal er verschillende boeken zien inclusief small, medium, large en extra large. Klik op de optie ‘XL’ fotoboeken om de resultaten te filteren en het gewenste formaat uit te kiezen. Om je mooiste panorama’s van je laatste avonturen echt tot hun recht te laten komen, kan je kiezen voor het XL vierkant fotoboek in platliggend premium. Voor grote groepsfoto’s van vrienden en familie is een XL landschapsboek perfect geschikt. Nu is het tijd om creatief aan de slag te gaan en je werk te personaliseren.

Klaar om je fotoboek XL te bestellen?

In ons bewerkprogramma kan je experimenteren met zoveel verschillende indelingen als je zelf wil. Misschien kan je eens een extra large platliggend fotoboek met dubbele pagina’s proberen? Of een montage met onze mozaïekroosters in een landschapsboek. Om je album te personaliseren kan je achtergronden, sjablonen en tekst toevoegen. Als je tevreden bent met je design klik je op ‘toevoegen aan winkelmandje’. Hier kan je nog een titel aan je omslag toevoegen en glanzend papier selecteren om de kleuren in je foto’s extra tot hun recht te laten komen. Daarna ben je klaar om te bestellen. Je hoeft nu alleen nog maar te wachten tot we je fotoboek naar je opsturen.

Ga aan de slag

Rated 4.5 of 5 based on 12872 reviews
 
Prachtig fotoboekje

Prachtig fotoboekje, precies hoe ik het mij had voorgesteld. Stevige kaft. Snel geleverd.
Lees meer

– Bea
 
 
makkelijk album te maken

makkelijk album te maken, goede kleuren, snelle levering
Lees meer

– Nadia
 
 
Fotoboek

Samengesteld via voorstel en nadien bewerkt met tekst en wat fotowijzigingen. Ging zonder moeite. Vorige keer met fotokaft besteld, nu met effen kaft. Heel knap, enkel jammer dat het niet lukte een tekst op de naad aan de buitenkant te zetten waardoo... Lees meer

– kat V
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.