Fotoboek L

Fotoboek L

Maak een groot trouwalbum of deel je favoriete familiemomenten met een gepersonaliseerd fotoboek van albelli. Met onze grote fotoboeken kan je je beste herinneringen weer tot leven brengen en wat unieks creëren. Hier vind je hoe je online kan bestellen.

  • Maak een fotoboek L van hoogstaande kwaliteit
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen

Maak je fotoboek L

 

Maak je eigen fotoboek L

Laat je herinneringen niet zomaar op je laptop of smartphone staan. Dankzij een fotoboek L van albelli kan je gezellig met vrienden en familie doorheen je foto’s bladeren. Je kan prachtige trouwfoto’s delen of een groot babyboek maken om later terug te kijken op al deze unieke momenten. En met ons eenvoudig bewerkprogramma kan je je boek personaliseren zoals jij het wil. Je hoeft alleen maar te kiezen uit onze liggende, portret of vierkante fotoboeken, daarna kan je je grote en mooie fotoboek personaliseren met jouw favoriete foto’s.

Hoe kan je je fotoboek L maken

In ons bewerkprogramma zie je een selectie groottes die gaan van fotoboeken S tot fotoboeken XL. Filter de resultaten op fotoboeken L en kies dan je formaat uit. Als je op zoek bent naar een A4 album voor je familiefoto’s, kies je best voor onze portretboeken L die qua afmetingen – 21 x 28 cm – het dichtst in de buurt komen. Ons liggend fotoboek is 28 x 21 cm groot en is dan ook een goed alternatief voor A4 albums met reisfoto’s erin. Als je het juiste formaat gevonden hebt, kan je je foto’s uploaden en kan je experimenteren met onze tools.

Klaar om je fotoboek L te kopen?

Het maakt niet uit welke grootte je gekozen hebt, van medium tot large, je kan er altijd nog een heleboel details aan toevoegen. Je kan je grote fotoboek bijvoorbeeld nog unieker maken met een foto op de kaft. Als je graag een reeks met grote fotoboeken voor familiefoto’s wil maken, kan je kiezen voor bijpassende linnen of leren boeken met een harde kaft. Om de kleuren van je foto’s beter tot hun recht te laten komen, kan je glanzende pagina’s selecteren. Als je alle gewenste extra’s toegevoegd hebt, ben je klaar om je fotoboek L te bestellen.

Ga aan de slag

Rated 4.5 of 5 based on 11724 reviews
 
Ronduit de beste!

Ik heb al vaak fotoboeken besteld via Albelli en de kwaliteit van de fotoboeken is fantastisch! Ik apprecieer ook de kwaliteit van het software programma om de boeken te maken: in vergelijking met de concurrentie kan je hier je fotoboek wél helemaal... Lees meer

– Tanja Milotić
 
 
portfolio

Bij eerste zending waren de bladen van het fotoboek golvend. Na telefonisch contact werd gratis een tweede exemplaar geleverd. Fotoboek zat ditmaal deftig verpakt in PVC folie en verzendingsdoos. Probleem opgelost. Dank hiervoor voor de vlotte reacti... Lees meer

– Hugo
 
 
Fotoboek

Ik heb een album gemaakt van de oude familiefoto's van vorige generaties. Niettegenstaande de kwaliteit van de mij gescande foto's niet perfect was, is het heel mooi geworden. Gelukkig heb ik gebruik kunnen maken van een promotie, anders wordt het é... Lees meer

– klant
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.