Opties voor fotoboeken

Maak een gepersonaliseerd fotoboek van albelli om je favoriete momenten te herbeleven en terug te kijken op de leukste avonturen uit je leven. Bekijk onze opties voor fotoboeken om aan de slag te gaan en bestel je gepersonaliseerd fotoboek online.

  • Maak een fotoboek van hoogstaande kwaliteit
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen
Maak je eigen fotoboek

Ontdek onze verschillende opties voor fotoboeken

Of je graag je grote dag wil herbeleven of gewoon leuke foto’s van je vakantie wil verzamelen, er zijn heel wat verschillende opties waaruit je kan kiezen. Er zijn verschillende groottes die bij allerlei soorten albums passen, van XL koffietafelboeken tot kleine 10 x 10 albums. Je kan een reeks fotoboeken creëren met bijpassende linnen of leren kaft. En als je op zoek bent naar een uniek album dat meteen alle aandacht naar zich toe trekt, kan je kiezen voor een fotoboek met op de kaft één van je eigen foto’s. Ga naar ons bewerkprogramma om aan de slag te gaan.

Hoe kan je de verschillende opties personaliseren

Selecteer eerst de grootte en het formaat die bij je foto’s passen. Je kan gezellige familiemomenten herbeleven in een liggend fotoboek M. Een groot vierkant boek is dan weer perfect om je vakantiefoto’s in weer te geven. Zodra je het gewenste boek uitgekozen hebt, kan je je favoriete afbeeldingen uploaden en creatief aan de slag gaan met clipart, sjablonen en nog veel meer. Er zijn heel wat extra opties voor je fotoboek waaruit je kan kiezen, zoals bijvoorbeeld glanzende pagina’s om de kleuren beter tot hun recht te laten komen. Daarnaast kan je voor bepaalde boeken ook kiezen voor platliggend premium dat perfect is voor panoramafoto’s bijvoorbeeld.

Hoe kan je je fotoboek bestellen

In het bewerkprogramma kan je je fotoboek previewen voordat je het besteld. Als je tevreden bent, klik je op ‘toevoegen aan winkelmandje’. Als je geen zachte kaft of kaft met omslag voor je boek geselecteerd hebt, kan je tijdens deze stap kiezen uit onze reeks linnen of leren kaften. Je kan je kaft ook personaliseren met een titel. Zodra je alle extraatjes toegevoegd hebt, moet je alleen nog maar je bestelling bevestigen. Daarna sturen wij je boek naar jou op. Ga dus maar alvast onze verschillende opties voor fotoboeken ontdekken zodat je je favoriete momenten kan gaan delen.