Fotoboek met zachte kaft

Fotoboek kaften

Als je op zoek bent naar een licht fotoboek met een personaliseerbare kaft, dan zijn de fotoboeken met zachte kaft van albelli precies wat je zoekt. Upload een foto op de kaft voor een persoonlijke touch en ontwerp een fotoboek dat volledig uniek is. Bekijk de verschillende groottes en ga aan de slag met jouw fotoboek.

  • Ontwerp een mooie zachte kaft voor je fotoboek
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen

De zachte kaft voor je fotoboek ontwerpen

 

Een fotoboek met zachte kaft personaliseren met albelli

Wanneer je een fotoboek personaliseert, heb je heel wat verschillende opties voor de kaft. Voor een nieuw project kan je kiezen uit harde kaften, die beschikbaar zijn in linnen of leder. Of je kan fotokaften ontwerpen met daarop je eigen foto’s. Dit kan zowel voor harde als voor zachte kaften. Een zachte kaft kan je niet alleen personaliseren met een foto, ze zijn ook perfect als je op zoek bent naar een licht boek dat je makkelijk mee kan nemen.

Hoe kan je je kaft personaliseren

Ga naar ons bewerkprogramma om aan de slag te gaan. Voor lederen of linnen kaften, kies je voor onze collectie harde kaften. Als je graag een foto op je kaft wil, kan je kiezen voor onze harde of zachte kaften. Het is erg eenvoudig en leuk om een kaft met foto te ontwerpen – je hoeft alleen maar de gewenste foto te uploaden en op de gewenste plek te plaatsen. Je kan ook een tekstvak invoegen om de kaft van je fotoboek van een titel te voorzien. Daarna kan je creatief aan de slag met de rest van je boek en kan je gaan experimenteren met onze bewerkprogramma’s.

Klaar om je fotoboek met zachte kaft te bestellen?

Dankzij ons fotoprogramma kan je helemaal losgaan met kaders, sjablonen en clipart. Je kan ook bijschriften en titels toevoegen die je kunnen helpen om je verhaal te vertellen. Als je tevreden bent met je design klik je op ‘toevoegen aan winkelmandje’. Hier kan je kiezen om op glanzend papier te printen als je je afbeeldingen een luxueuze uitstraling en meer kleurdiepte wil geven. Je hoeft nu alleen nog maar je fotoboek met zachte kaft te bestellen en wachten totdat het bij jou geleverd wordt.

Ga aan de slag

Rated 8.7 of 10 based on 11477 reviews
 
ALBELLI : af en toe heel interessante aanbiedingen!

Prima service en af en toe mooie, interessante extra aanbiedingen (bv. dit fotoboek - tot 120 bladzijden, basisprijs, alle extra's gratis)
Lees meer

– Paul Verhoestraete
 
 
Albelli is zeker een aanrader !

Ik maakte de voorbije 2 maanden 2 fotoboeken bij Albelli en ik ben aangenaam verrast over de kwaliteit en de democratische prijs !! Albelli is zeker een aanrader !
Lees meer

– Geert Laridon
 
 
Fotoboek

Nu al 3 volgende albums aan het voorbereiden en heb er reeds 4 gemaakt. Uitstekende kwaliteit, uitstekende levering, heel goede uitleg als men al eens moet bellen voor meer informatie wat weinig gebeurt ... Kan het alleen maar 200% aanraden!
Lees meer

– Anne
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.