1. Home
  2. Fotokaarten
  3. Uitnodigingen communie
0
dagen
0
uren
0
min.
0
sec.
0
dagen
0
uren
0
min.
0
sec.

40% korting op kaarten |  

Code: JB2020

Lees meer Sluiten arrow_right

Vul de promotiecode in tijdens het bestelproces om de korting te verkrijgen. Deze korting is niet geldig op de verzendkosten.

Uitnodigingen communie

Uitnodigingen communie

Binnenkort is het zover. Jouw zoon of dochter doet zijn of haar communie. Of het nu gaat om de eerste communie of de plechtige communie: het blijft sowieso een heel speciaal moment in jullie gezinsleven. Eentje dat jullie altijd zullen meedragen als een onvergetelijke familiedag. Want uiteraard willen jullie deze unieke gebeurtenis ook delen met oma's en opa's, tantes, nonkels en jullie beste vrienden. Daarom willen jullie enkel de mooiste uitnodiging voor het communiefeest van jullie kind. Bij albelli ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij helpen je om de uitnodigingen voor jullie communie zelf te ontwerpen zodat jouw kind ze een heel persoonlijke touch kan geven. Jullie gasten zullen versteld staan wanneer ze één van jullie prachtige en originele communie uitnodigingen in de postbus krijgen!

Waarom mensen van albelli houden

9 op basis van 347 beoordelingen

slim_arrow_left

Alles was helemaal in orde en naar wens


Anjulie De Wit

ik ben altijd tevreden over albeli


gustaaf

Goede kwaliteit en snelle levering


Gendera

Gemakkelijk en erg snel opgeleverd.


Trijntje Cornelissens

Perfect resultaat, ik ben er heel blij mee. De kwaliteit van de kaarten is ook super. En de lage prijs was ook meegenomen.


L De Bie

Aan echte recordsnelheid geleverd! Chapeau voor het team! We bestelden zowel de variant met hoogglans als de extra matte om het verschil te zien. Dezelfde foto kreeg een heel andere uitstraling. Allebei bijzonder mooie kwaliteit en elke variant had hier z´n fans. Wij blijven trouwe fan!


M.D.S.
slim_arrow_right

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting!

Bezig met laden
newsletter.message.error Bedankt voor je inschrijving! Het lijkt erop dat je e-mailadres een spellingsfout heeft. Controleer het alsjeblieft nogmaals!