Communiekaartjes maken

Communiekaartjes

Communiekaartjes maken een communie nóg feestelijker. Je hebt ze vast al eens gezien, maar heb je zelf al eens een communiekaart ontworpen voor je familie? De mogelijkheden zijn eindeloos. Maak hem retro, schrijf een mooi gedicht of gebruik je favoriete foto’s. Laat je ook inspireren door de voorbeelden op onze site om je kaarten nog specialer te maken. Wist je dat communiekaartjes maken in de lift zit? Door een thema te gebruiken op onze site kun je prachtige kaarten maken én snel klaar zijn. Voeg een wens of bedankje toe en maak het extra speciaal voor familie en vrienden!

Maak een persoonlijke communiekaartje met een foto

Een communie is voor veel mensen speciaal. Door je boodschap persoonlijk te maken verras je jouw naasten positief op deze bijzondere dag. Foto’s geven je de mogelijkheid om persoonlijke en intieme momenten te delen zodat niemand ze vergeet. Kies een foto die bij jou en de ontvanger past en zorg voor een onvergetelijke dag. Ontwerp online een communiekaartje met foto en maak iedereen blij. Want wat is er nu leuker dan iemand op zo’n mooie dag te laten merken dat je aan ze denkt?

Makkelijk zelf communiekaartjes maken

Bij albelli maak je heel makkelijk zelf communiekaartjes. Er zijn veel verschillende manieren om ze echt memorabel te maken. Je kiest eenvoudig je tekst, ontwerp, foto’s en afmetingen. Foto’s kan je zowel op de voor- als achterkant plaatsen, waardoor ze een unieke toets krijgen. Vervolgens hoef je alleen nog maar te bestellen. Zo simpel is het! Je ontvangt de communiekaartjes inclusief gratis witte enveloppen binnen de vier werkdagen.

100% tevredenheidsgarantie

Wij doen onze uiterste best om al onze klanten tevreden te houden en leveren alleen producten van hoogwaardige kwaliteit. Mocht het toch zo zijn dat je niet helemaal tevreden bent met de geleverde communiekaartjes, dan sturen we kosteloos nieuwe kaarten op of je krijgt je geld terug. Wij bieden altijd een 100% tevredenheidsgarantie. Zo ook op onze communiekaartjes!

Heilige communie

De heilige communie is een bijzonder moment. Wie de communie afgelegd heeft verdient feest en een vrolijke kaart past daar perfect bij. Het bestaat al honderden jaren en is een veel gevierde traditie. Niet gek dat het voor veel mensen een zeer speciale dag is!

Hou een communiekaartje voor jezelf

Je krijgt een set van tien kaarten van je persoonlijke communiekaartjes voor jezelf. Zo kun je er altijd eentje voor jezelf houden en er later met trots naar terugkijken. Als je nog eens een andere soort kaart wil maken kun je teruggrijpen naar jouw eerder gemaakte ontwerpen. Of laat je inspireren door de vele ideeën op de site. Hopelijk geniet ook jij van de mooie thema’s. Bestel daarom direct online jouw communiekaarten bij albelli.

albelli communiekaartjes

 • Verschillende formaten
 • Uitgebreide collectie thema’s
 • Leuk om te maken
 • Eenvoudig te gebruiken software
 • Importeer foto’s van je computer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 

Title

Set van 10 kaarten inclusief witte enveloppen

Kies oriëntatie:
Select your card type:
 
 • Vanaf
   
 • Vanaf
   
 • Vanaf
   
Formaat:

15x10 cm or 19x13 cm 10x15 cm or 13x19 cm 10x10 cm or 15x15 cm 15x10 cm or 19x13 cm 10x15 cm or 13x19 cm 10x10 cm or 15x15 cm 15x10 cm or 19x13 cm 10x15 cm or 13x19 cm 10x10 cm or 15x15 cm

Maak je kaart

Om wenskaarten te kunnen maken heb je Flash nodig

Verzendklaar in: 4 werkdagen

×
Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)