Informatie over onze kerstleveringen: nog meer mensen dan vorig jaar, zullen dit jaar hun kerstcadeaus online kopen. Ondanks dat we er helemaal klaar voor zijn, adviseren we je op tijd te bestellen. Ook voor onze bezorgpartners is dit een enorm drukke periode. Op deze manier helpen we elkaar om samen deze kerst tot een feest te maken.

 

Matte en glanzende fotokalenders

Matte en glanzende fotokalenders

Het ontwerpen van een gepersonaliseerde fotokalender is perfect om meer uit je momenten te halen. Voor je eigen huis of als geschenk voor familie en vrienden, albelli heeft verschillende formaten en afwerkingen waar je uit kan kiezen. Bekijk onze handleiding hieronder om te bepalen of je voor een matte of glanzende finish gaat.

  • Matte en glanzende fotokalenders ontwerpen
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online te bestellen

Maak je eigen fotokalender

 

Matte en glanzende fotokalenders

Iedereen is gek op kalenders en met albelli kan je de jouwe personaliseren met je eigen foto’s en indeling en krijg je zelfs de kans om alvast belangrijke data eraan toe te voegen. Zo zul je nooit nog een verjaardag vergeten! Met albelli kan je kiezen voor een matte of glanzende fotokalender. Een matte kalender heeft een stijlvolle, hedendaagse look met licht gedempte kleuren terwijl een glanzende fotokalender extra glans heeft en felle kleuren accentueert. Ga naar het gedeelte fotokalender op de albelli website en ga aan de slag.

Hoe kan je een matte of glanzende fotokalender ontwerpen

Om een matte of glanzende kalender te ontwerpen, moet je eerst een formaat kiezen: A3, A4 of vierkant. Daarna kies je het gewenste design uit onze sjablonen. Je komt dan terecht in het online fotoprogramma van albelli waar je foto’s kan uploaden om de omslag van je fotokalender te ontwerpen, je kan er de pagina’s van de maanden vullen en je kan achtergronden, tekst, sjablonen, evenementen, kaders, clipart en nog veel meer toevoegen. Elke maand opnieuw eindeloos veel mogelijkheden!

Je matte of glanzende fotokalender bestellen

Wanneer je klaar bent met het personaliseren van je fotokalender, klik je op ‘Toevoegen aan winkelmandje’ waar je dan uit een reeks afwerkingen kunt kiezen. Het maakt niet uit voor welke finish je kiest, je kan er altijd zeker van zijn dat je kalender geprint wordt op hoogstaand, premium papier zodat hij alle blikken naar zich toe kan trekken. Kies uit Standaard mat, Extra mat of Glanzend. Dat is alles wat je hoeft te doen! Nu je je gepersonaliseerde fotokalender besteld hebt, is het misschien tijd om al aan die van volgend jaar te beginnen!

Ga aan de slag

Rated 4.6 of 5 based on 11820 reviews
 
Correcte en snelle service

Correcte en snelle service. De kalender beantwoordt volledig aan de verwachtingen.
Lees meer

– Jef
 
 
Jaarkalender

Het werd een zeer mooie kalender. Heel snelle en correcte levering.
Lees meer

– Jef
 
 
Jaarkalender

Kalender was zoals aangegeven in de ontwikkelingstool. Ik vind het alleen jammer dat er enkel tekst getypt kan worden op de specifieke datums. Had graag ook symbolen of emoticons gebruikt!
Lees meer

– Knorretje
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.