A4 fotokalender

A4 fotokalender

Eén van onze populairste kalenders, is de gepersonaliseerde A4 fotokalender: de perfecte manier om elke maand tot leven te brengen. Het is perfect voor in de keuken of in de woonkamer en is leuk als cadeau voor familie en vrienden. Bekijk onze handleiding voor het maken van een A4 fotokalender met albelli

  • Ontwerp je eigen A4 fotokalender
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online te bestellen

Maak je A4 fotokalender

 

A4 fotokalender

Het ontwerpen van een A4 kalender was nog nooit zo eenvoudig. En met albelli kan je enkele leuke details toevoegen zoals speciale evenementen en verjaardagen. Je kan beginnen met een maand naar keuze – je hoeft dus niet met januari te beginnen! Elke kalender heeft ook een gat of een haakje zodat je ze gemakkelijk op kan hangen. Ga naar het gedeelte “Fotokalenders” op de albelli website en kies voor “A4” om aan de slag te gaan.

Hoe kan je A4 fotokalender ontwerpen

Zodra je het formaat hebt uitgekozen, is het tijd om een design te kiezen. albelli heeft een ruime selectie met premium en stijlvolle designs voor fotokalenders die je als sjabloon kan gebruiken. Maa je kan uiteraard ook helemaal vanaf nul beginnen. Nadat je een design voor je A4 fotokalender hebt geselecteerd, zal het online fotoprogramma van albelli je helpen om foto’s, tekst, evenementen, sjablonen, kaders en achtergronden toe te voegen. Je kan 12 maanden personaliseren en kan je dus helemaal laten gaan!

A4 fotokalender bestellen

Als je tevreden bent met hoe je A4 kalender eruit ziet, klik je gewoon op “Toevoegen aan winkelmandje”. Je krijgt dan meteen de vraag of je een matte of glanzende finish aan je A4 fotokalender wil toevoegen. Het maakt niet uit wat je kiest, het papier van albelli is van hoogstaande kwaliteit zodat je steeds van een premium A4 fotokalender kan genieten. Zodra je een finish hebt uitgekozen, hoef je alleen nog maar te betalen. Je A4 fotokalender kan nu besteld worden. Zo eenvoudig is het.

Ga aan de slag

Rated 4.5 of 5 based on 11724 reviews
 
Super mooie kwaliteit aan een scherpe prijs

Albelli levert kwaliteitsafdrukken aan een scherpe prijs . De producten worden degelijk verpakt en snel verstuurd . Het programma om bijvoorbeeld een persoonlijke kalender te maken, werkt zeer goed , zit logisch in mekaar en geeft je heel veel mogel... Lees meer

– Bob -
 
 
Jaarkalender

Zeer mooi afgewerkte kalender. Snel geleverd en zeer goed verpakt . Albelli vereeuwigt je fotografie inspanningen met een kwaliteitsafdruk .
Lees meer

– Bob -
 
 
Jaarkalender

Voldoende keuze voor het maken van een kalender. Mooi resultaat en snelle levering.
Lees meer

– Cindy
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.