Vierkante fotokalender

Vierkante fotokalender

Je haalt echt meer uit je momenten met een gepersonaliseerde fotokalender. 12 maanden om creatief mee aan de slag te gaan: een vierkante fotokalender is leuk voor in je eigen huis of kan gebruikt worden als stijlvol cadeau voor vrienden en familie. Bekijk onze handleiding hieronder voor tips over het ontwerpen van je personaliseerde vierkante kalender.

  • Ontwerp je eigen vierkante fotokalender
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online te bestellen

Maak je vierkante fotokalender

 

Vierkante fotokalenders

Onze vierkante fotokalenders zijn 20×20 groot, ze zijn dan ook net wat smaller dan de A4 of A3 opties, maar ze maken wel evenveel indruk en zijn net zo eenvoudig te ontwerpen. Een vierkante kalender is perfect om je foto’s in je smartphone of op je Instagram feed tot leven te brengen aan je muur. Om aan de slag te gaan met je gepersonaliseerde, vierkante kalender, ga je naar het gedeelte ‘Fotokalenders’ op de albelli webste en kies je voor ‘vierkant’ onder ‘Kies een grootte’.

Hoe kan je een vierkante fotokalender ontwerpen

We hebben heel wat stijlvolle ontwerpsjablonen die je kunnen helpen bij het maken van de perfecte, vierkante fotokalender, maar als je liever vanaf nul begint, kies je gewoon voor ‘Zelf ontwerpen’. Het maakt niet uit of je één van onze sjablonen gebruikt of zelf vanaf nul begint, het albelli fotoprogramma biedt je heel wat opties om foto’s, tekst, indelingen, achtergronden, evenementen, clipart en nog veel meer toe te voegen. Je moet 12 maanden en een omslag ontwerpen waardoor je dus zeker voldoende ruimte hebt om elke optie uit te proberen!

Je vierkante fotokalender bestellen

Wanneer je klaar bent met het personaliseren van de maanden, klik je op ‘Toevoegen aan winkelmandje’. Hier kies je dan of je vierkante fotokalender met een glanzende of matte finish geprint moet worden. Beide opties worden op professioneel en hoogstaand papier geprint zodat je vierkante kalender er luxueus uitziet. Je hoeft nu alleen nog maar het betaalproces te doorlopen en je bestelling te plaatsen. Dat is alles wat je hoeft te doen!

Ga aan de slag

Rated 4.5 of 5 based on 11724 reviews
 
Super mooie kwaliteit aan een scherpe prijs

Albelli levert kwaliteitsafdrukken aan een scherpe prijs . De producten worden degelijk verpakt en snel verstuurd . Het programma om bijvoorbeeld een persoonlijke kalender te maken, werkt zeer goed , zit logisch in mekaar en geeft je heel veel mogel... Lees meer

– Bob -
 
 
Jaarkalender

Zeer mooi afgewerkte kalender. Snel geleverd en zeer goed verpakt . Albelli vereeuwigt je fotografie inspanningen met een kwaliteitsafdruk .
Lees meer

– Bob -
 
 
Jaarkalender

Voldoende keuze voor het maken van een kalender. Mooi resultaat en snelle levering.
Lees meer

– Cindy
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.