A3 fotokalender

A3 fotokalender

Als je echt indruk wil maken met je gepersonaliseerde fotokalender, kan je kiezen voor een A3-formaat. De A3 fotokalender is beschikbaar in mat en glanzend. Het is een fantastische aanvulling op je huis en kan ook perfect als cadeau voor vrienden en familie gebruikt worden.

  • Een A3 fotokalender ontwerpen
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online te bestellen

Maak je A3 fotokalender

 

A3 fotokalender

Wat is er leuker dan een fotokalender als je echt zoveel mogelijk uit je momenten wil halen? Je kan je favoriete herinneringen elke dag opnieuw beleven dankzij de 12 pagina’s en de omslag die je kan vullen. Om je eigen premium A3 fotokalender te ontwerpen, ga je naar het gedeelte “Fotokalender” op de albelli website en kies je het formaat “A3” wanneer je gevraagd wordt om een grootte uit te kiezen.

Hoe kan je A3 fotokalender ontwerpen

Zodra je de A3 fotokalender geselecteerd hebt, zal je gevraagd worden om een design uit te kiezen. Je kan je eigen design ontwerpen of je kan er eentje uit de ruime selectie albelli sjablonen kiezen. Wanneer je je keuze hebt gemaakt, ga je verder naar het online fotoprogramma van albelli waar je alles op je fotokalender kan personaliseren! Voeg foto’s, evenementen, verjaardagen, achtergronden en tekst toe. Je kan kiezen uit heel wat verschillende achtergronden en zelfs kaders en clipart – the sky is the limit.

A3 fotokalender bestellen

Neem de tijd om elke maand te personaliseren – het is belangrijk dat alles juist voelt. Als je tevreden bent met hoe je A3 fotokalender eruit ziet, klik je gewoon op “Toevoegen aan winkelmandje”. Hier krijg je dan de mogelijk om te kiezen tussen een matte of glanzende A3 kalender. Het maakt niet uit wat je kiest, het papier van albelli is van hoogstaande kwaliteit zodat je steeds van een premium A3 fotokalender kan genieten. Zodra je een finish hebt uitgekozen, hoef je alleen nog maar te betalen. Je A3 fotokalender is nu klaar!

Ga aan de slag

Rated 4.6 of 5 based on 12038 reviews
 
Prachtig afgewerkte kalender

Prachtig afgewerkte kalender, prima kwaliteit en steeds foto's bij de hand 😉
Lees meer

– Tanja Van Dooren
 
 
Jaarkalender

Kalender was eenvoudig te maken. Ik had 50% korting, waardoor kostprijs zeker aanvaardbaar was.
Lees meer

– karolien van haute
 
 
Jaarkalender

Ik bestelde mijn kalenders met korting tijdens een actie, vandaar de zeer goede score prijs/kwaliteit. Zonder de korting vind ik de kalenders te duur.
Lees meer

– Els-
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.