Familieplanner

Familieplanner

Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om alle activiteiten in je gezin bij te houden? Maak dan je eigen familieplanner om je huis op te vrolijken en het organiseren van jullie planning makkelijker te maken.

  • Zelf een familieplanner maken
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online te bestellen

Zelf een gepersonaliseerde familieplanner maken

 

Ontdek de perfecte familieplanner

Taken bijhouden, boodschappenlijstjes maken en een goed overzicht houden over de naschoolse activiteiten van de kinderen wordt heel wat makkelijker dankzij een albelli familieplanner. Onze mooie kalenders zijn perfect om al je afspraken en to-dolijstjes bij te houden. Bovendien kan je ze makkelijk personaliseren.

Blader doorheen onze vooraf ontworpen kalenderopties om de juiste gezinsplanner voor jou te ontdekken. Elk sjabloon voor onze familieplanners is voorzien van drie, vier of vijf kolommen zodat alle gezinnen hun drukke schema’s bij kunnen houden. De ontwerpen zijn verkrijgbaar in twee formaten: A4 voor een compacte look en A3 voor grote gezinnen of gezinnen die graag voldoende plek hebben om notities en boodschappen toe te voegen.

Zelf een familieplanner maken met albelli

Zodra je het perfecte formaat en de juiste grootte voor je kalender hebt gevonden, is het tijd om creatief aan de slag te gaan. Om aan de slag te gaan, kan je beginnen met het uploaden van je favoriete familiefoto’s. Van vakantiefoto’s tot herinneringen aan de kleine dingen van het leven, voeg de gewenste foto’s toe aan je kalender zodat je steeds een glimlach op het gezicht van je gezin kan toveren. Elke maand kan volledig gepersonaliseerd worden met een uniek thema, een andere kleur, achtergrond en clipart om het geheel echt uniek te maken. Zo ben je zeker dat het echt de beste planner ooit wordt.

Ben je klaar om je gepersonaliseerde familieplanner te bestellen?

Wanneer je klaar bent met bewerken, selecteer je ‘Bestellen’. Je wordt dan naar het winkelmandje gestuurd waar je de afwerking voor je familieplanner kan bepalen, denk maar aan standaard mat, hoogglans en extramat. Zodra je op ‘opslaan en verdergaan’ hebt geklikt, kan je je aflevergegevens invoeren en je betaling bevestigen. Hierna zal je je familieplanner al snel thuis ontvangen, je zal zelf kunnen zien dat het de perfecte aanvulling op je huis is.

Ga aan de slag

Rated 4.5 of 5 based on 13243 reviews
 
Diverse fotoprinten door ALBELLI

Al vele jaren bestel ik fotoboeken in diverse maten, kalenders, grote foto's op plexiglas, Nieuwjaarskaarten, jubileumkaarten, menu's voor op de tafel, enz ..... nog NOOIT is bij ALBELLI ook maar één foutje voorgekomen. Professionaliteit, perfecte ... Lees meer

– Paul
 
 
Kalender en fotokaarten voldoen aan…

Kalender en fotokaarten voldoen aan onze verwachtingen
Lees meer

– Heidi
 
 
Jaarkalender en nieuwjaarskaarten zijn…

Jaarkalender en nieuwjaarskaarten zijn van goede kwaliteit en niet duur
Lees meer

– Paul De Roeck
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.